måndag 15 juni 2009

Trosa sommarcup

Igår den 14/6 var det fotbollscup i Trosa! Det var den regnigaste cupen vi någonsin spelat någonsin! På morgonen när vi kom fram var det regnigt, geggit och mycket gytja. Vår första match är mot BP Allstars P-00(Bromma Pojkarna Utveklingslag P-00) Den matchen är på den i alla fall bästa planen på stället. Den matchen vinner vi med 4-2!!!!!!

Andra matchen är mot Assyriska FF och är den viktigaste matchen i gruppspelet. Om vi förlorade skulle vi ha tävlat om 9-14 plats. Om det blev lika skulle vi ha tävlat om 5-9 plats. Om Assyriska skulle skulle vinna skulle vi också tävlat om 5-9 plats. Men om vi vunnit skulle vi tävlat om 1-4 plats!

Matchen börjar! Bromsten gör 1-0 mot Assyriska FF. Efter det kvitterar Assyriska med 1-1. Vi gör mål igen och det står 2-1. Men Assyriska får inte nog av att kvittera och dom gör mål och då står det 2-2. Bromsten ger allt vad dom har mot Assyriska FF P-99. När Bromsten har gett allt har vi lyckats med att göra 4 mål!!!!! Slutresultat är 6-2 till Bromsten. Vi är i Semi-final! Det betyder gruppseger och vi kan slåss om Final!

Nästa match kör vi mot Nyköping BIS. Det är ett bra lag som är 99:or. Matchen är mycket jämn men Bromsten ger lika mycket som i förra matchen men lite till! Det ger ett Resultat med 5-3 åt Bromstens IK!

Vi är i final igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi är alltid i final!!!!!!!!!!!!

I final ska vi möta BP 003 P-00! Vi har vunnit mot dom innan med 6-0 men inte i denna cup. i första halvlek står det 0-0 med olika chanser åt båda håll. Andra halvlek tänker Bromsten vinna Trosa sommarcup! Vi lyckas att göra 3 mål och resultaten blev 3-0!!!!!!!!!!

Vi har ytterligare vunnit en cup! Men den här gången inte i Stockholm utan i skärgården. Snart ska vi köra cup i Örebro och då hoppas jag att vi vinner!!!!! Bilder kommer snart.